Integritetspolicy

De personuppgifter vi samlar in automatiskt

När du besöker webbplatsen, vi automatiskt samla in viss information, inklusive men ej begränsat till, din IP-adress, cookie-information, datumet och tiden du använder våra tjänster, hårdvara, mjukvara eller webbläsare som du använder och information om datorns operativsystem, till exempel språkinställningarna och platsen där du kommer åt våra tjänster.

När du skapar ett konto på vår webbplats, du köper en tjänst eller när du prenumerera på vårt nyhetsbrev, samlar vi också information om sökhistoriken och ditt köp och om din aktivitet på vår webbplats inklusive information om klick och de sidor du har sett.

De personuppgifter du ger oss om andra människor

När du köper något från vår hemsida eller via någon annan kanal (telefon, e-post, chatt ansikte mot ansikte på vårt huvudkontor, Facebook eller andra sociala nätverk, WhatsApp, etc.), kan du göra en resa andra personer vars uppgifter du tillhandahåller som en del av bokningsprocessen, eller du kan köpa en tjänst på uppdrag av någon annan. Under dessa omständigheter är det ditt ansvar att se till att den person vars personuppgifter som du har lämnat är medveten om detta och förstå och acceptera hur vi använder den informationen som beskrivs i sekretesspolicy.